Radiohouse

Radiohouse je významné mediální zastupitelství, které působí na rozhlasovém trhu po celé ČR.

V tuto chvíli umí nabídnout reklamní kampaně na více než 80 rozhlasových stanicích, vč. odpojovaného vysílání, žánrových streamů na Radia.cz, webech rádií, v aplikacích a ve 25 autorských podcastech. Radiohouse dokáže pro klienty připravit cílenou komunikaci v jednotlivých regionech i kampaň s celoplošným zásahem. Disponuje širokým profesionálním týmem marketingových odborníků a mediálních konzultantů, kteří rozumí nejen rádiové komunikaci s důrazem na online, ale jejich znalosti přesahují i do dalších oblastí marketingu. V Radiohouse chápeme každou rozhlasovou kampaň jako investici, pro kterou je stavěna mediální strategie na míru tak, aby každému klientovi přinášela maximální efekt v kontextu dalších částí mediamixu.

Rádio si se svými posluchači vytváří silný emocionální vztah, stejně tak si vytváříme takový vztah i s našimi klienty. Budujeme s nimi dlouhodobé vazby založené na vzájemné důvěře.

Každý týden si některé naše zastupované rádio naladí více než 3 miliony posluchačů. Cílů jakékoliv reklamní kampaně dosáhneme rychle v každé cílové skupině.

Jsme vždy tam, kde nás je potřeba. Stále jsme on-air, on-line, jsme na mobilních platformách, sociálních sítích i tam, kde se něco významného odehrává. Díky tomu jsme s našimi klienty nepřetržitě v kontaktu, a můžeme tak kampaň nasměrovat kampaň k nejefektivnějším výsledkům.

 

Radiohouse.cz

Přejít nahoru