Fajn rádio

Fajn rádio zahájilo své vysílání ještě pod názvem populární stanice Rádio Zlatá Praha. Dnes je Fajn rádio moderní multimediální značka, která se zaměřuje především na mladé posluchače ve věku 12 až 35 let. 

Fajn rádio tvoří přátelští moderátoři, kteří mají blízko ke svým fanouškům i posluchačům, jsou otevření novým věcem, trendům a srší z nich pozitivní energie a optimismus. Mezi nejznámější tváře patří oblíbený herec a moderátor Vašek Matějovský, který spolu s Danielem Žlebkem moderuje na Fajn rádiu ranní show. Fajn rádio, to jsou také nejlepší a nejaktuálnější songy, nejslavnější hlasy, nejzářivější stars světové hudební scény. 

Stanice přináší svým posluchačům a fanouškům vždy to nejnovější nejen v hudbě, ale i v multimediálním obsahu, trendech, soutěžích a promo akcích. Například v komunikaci na sociální síti TikTok je Fajn rádio v ČR dominantní rádiovou stanicí. Mezi populární multimediální obsah stanice patří také podcasty, například Smothie z pekla, které připravuje oblíbená moderátorka odpolední show Aneta Kratochvílová. Z hlediska promo aktivit se Fajn rádio zaměřuje na studenty středních a vysokých škol, kterým každoročně nabízí velkou soutěž o Fajn lyžák. Podílí se také na řadě filmových projektů či edukativních aktivit partnerů. 

Fajn rádio. Rádio pro mladé a pro ty, co se mladě cítí. 

 

Fajnradio.cz

Přejít nahoru