Hitrádia

Hitrádia jsou sítí 10 regionálních stanic, které mohou lidé poslouchat v jednotlivých krajích.

Nejčastěji si Hitrádia naladí posluchači ve věku 20–49 let, převážně rodiny s dětmi. Jak již název stanice napovídá, v programu Hitrádia kladou důraz na největší i nejnovější hity, regionální zpravodajství a užitečné servisní informace. Hitrádia jsou rádia, kde jsou jejich posluchači tzv. doma.

Nejposlouchanějším blokem je ranní show Snídaně šampionů, kterou připravují moderátorka, herečka a zpěvačka Kateřina Pechová spolu s moderátorem, hercem a komikem Dominikem Vršanským.

A ačkoliv jsou jednotlivá Hitrádia v regionu samostatnou jednotkou, tak mezi sebou spolupracují, např. při pokrytí klíčových zpravodajských událostí, kulturních a sportovních akcí. Mezi moderátory Hitrádií jsou rovněž oblíbené regionální osobnosti, které lidé znají z nejrůznějších akcí. Každé Hitrádio se ročně zúčastní desítek akcí, ze kterých přímo vysílá nebo na kterých má svůj vlastní promo tým, např. Colours of Ostrava, Sázava fest, Labské léto, Kryštof kempy, Marek Ztracený tour, regionální drakiády, rozsvěcení vánočního stromu a podobně.

Hitrádio je rádio, které mají lidé v regionech, obcích, městech i vesnicích na dosah.

Hitrádio, máme srdce, které hraje.

Hitradio.cz

Přejít nahoru