Rádio Blaník

Rádio Blaník je z hlediska podílu na trhu dlouhodobě nejposlouchanější českou soukromou rozhlasovou stanicí. Oslovuje zejména posluchače ve věku 30–59 let. Rádio Blaník je pohodové české rádio, které posluchačům nabízí oblíbené české písničky od 60. let až po současnost. Kromě hudby vyhledávají posluchači na rádiu také oblíbené pořady, jakými jsou například Tajemný rok, Zlaté české ručičky, Nedělní návštěva Rádia Blaník nebo Na cestách s Blaníkem a Miroslavem Táborským. 

Rádio Blaník se pravidelně stará také o to, aby jeho posluchači měli alespoň trochu snazší život. Někdy zaplatí za vybrané posluchače roční spotřebu energií, jindy koupí šťastným výhercům dálniční známky na celý rok nebo daruje krásnou dovolenou u moře. Stanice je svým posluchačům blíž i díky pravidelným výjezdům Krajánka Rádia Blaník do vesnic, obcí a měst po celé České republice. Blanický Krajánek seznamuje posluchače s tím, co je v naší zemi zajímavého, a dává tipy, kam by případně mohli vyrazit na výlet. Ročně tak Rádio Blaník navštíví spoustu českých a moravských měst a obcí a zúčastní se také několika desítek akcí, odkud vysílá nebo je zde mediálním partnerem. Například jde o nejrůznější vinobraní (Pálavské vinobraní v Mikulově, Znojemské historické vinobraní), festivaly (např. Votvírák), oslavy dětských dnů (např. v Příbrami), pivní slavnosti atd. V neposlední řadě je Rádio Blaník také proslulé svými narozeninovými koncerty na Konopišti, které každoročně navštíví deset tisíc fanoušků. Koncert je unikátní svou neotřelou dramaturgií i pohodovou atmosférou a vstupenky na tuto akci jsou vždy vyprodané během několika týdnů. 

Rádio Blaník – to je pohoda, spousta českých písniček, milí moderátoři, kvalitní zpravodajství a regionální informační servis. Rádio Blaník, pohodové české rádio.

Radioblanik.cz

Přejít nahoru